Hinge Kirke får kirkeskib!

Søndag d. 17. december ved gudstjenesten kl 10.15  i Hinge Kirke, fik vi et kirkeskib til kirken

Skibet er en gave fra Else og Helge Bjerre- Hansen. Helge er søn af vores afdøde sognepræst Erik Bjerre Hansen.Else og Helge bekoster også ophængningen af skibet, så vi har skibet kvit og frit, så kunne næsten ikke andet, end tage imod gaven. jeg tror, at skibet vil pynte i kirken.     Det er bådebygger Jens Christensen fra Fur, der har bygget Skibet.

Det var mange med til en festlig invidelse af kirkeskibet. Inden Frede Møller gik på Prædikestolen.

Fortalte Else Bjerre-Hansen, lidt om skibet og, at skibet hedder "Håbet" Else befriede skibet for  det klæde, det var overdækket med og overgav det til kirken og menigheden.  I sin prædiken talte Frede Møller,om kirkeskibets symbolske betydning, hvort liv er en sejlads mellem vugge og grav, det gælder om at komme i den rette havn, og at vi har et levende håb. Ud over Else og Helge var bådebygger Jens Christensen og smeden der hængte skibet op tilstede med ægtefæller . Jens Christensen havde også et foto af kirkeskibet, der blev hængt op i våbenhuset.

Klik her for at læse Frede Møllers Prædiken.

Her kommer nogle fotos af ophængningen og afsløringen/indvielsen.

1. Kirkeskibet bygges
2. række kirkeskibet set fra oven
3. række John Dyhr smeden ved at sætte ophænget op.Bådbygger med skibet
4.række Kirkeskibet bliver løftet op og hængt på plads.Else og Helge Bjerre-Hansen, Bådebygger med kone